Menu

Nachtzorg

De nacht in gaan met een veilig gevoel. Wanneer u ´s nachts zorg nodig heeft, kunt u nachtzorg ontvangen. Voor korte of lange duur. Zo kunt u – veilig en verantwoord – thuis blijven wonen.

Het team van de nachtzorg kan u verzorgen en verplegen. Denk aan het controleren en vervangen van een infuus, geven van medicijnen, helpen bij het toiletbezoek, geven van een andere slaaphouding of wondverzorging. Maar u kunt ook bij ons terecht wanneer u na 23.00 uur naar bed wilt. En wanneer uw mantelzorger er niet alle uren is, regelen wij vervanging voor u.

Wij kunnen u op een afgesproken tijdstip bezoeken of nadat wij een alarmering van u hebben ontvangen, als u bijvoorbeeld gebruik maakt van personenalarmering. Nadat u met één druk op de knop alarm heeft geslagen, zoeken onze mensen van het service center meteen contact met u. Zo nodig schakelen zij dan snel iemand van ons nachtzorgteam in om u te helpen.

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken voor informatie en advies of het maken van een afspraak over nachtzorg.